Росії продають туристичні путівки в так звану «ДНР»

28 мая 2017 г. в 01:43

А ось чергові новини з-за поребрика: таганрозька турфірма «Супутник-Південь» запропонувала клієнтам родзинку – денний автобусний тур під пафосною назвою «Донецьк нескорений».

Потенційним туристам пропонується трансфер до Донецька з Ростова-на-Дону, екскурсія на Савур-Могилу, оглядова екскурсія по Донецьку (включаючи ОДА), відвідування стрілецького клубу «Артеміда» (за бажанням), а також зворотний трансфер за маршрутом Донецьк – Ясинувата (Макіївка) – Дебальцеве – Успенка.

Маршрут виглядає особливо спокусливо, якщо врахувати, що не далі як сьогодні «начміліції» ДНР Басурин плакався на весь «руський світ», що мерзенні укри «справили шістдесят два постріли з танка по районах населених пунктів Крута Балка, Ясинувата, Яковлівка, Жабичево, Спартак, Оленовка, Ясне, Докучаєвськ, району аеропорту, Кіровському, Київському та Петровському районах Донецька».

При цьому вартує все це високодуховну задоволення ні багато ні мало 20 000 рублів (353 долара) на людину.

Як повідомляє російський ресурс DonNews.ru з посиланням на турагентство, ціну вимагала сама «приймаюча сторона» - незважаючи на те, що за такі гроші в травні-червні можна відпочити 3-4 дні в Туреччині по системі allinclusive.

Що цікаво, користувачі DonNews.ги сприйняли цю безпрецедентну пропозицію без особливого ентузіазму.

zik.ua

EXMO affiliate program