Російська армія продовжує нести втрати в Україні

4 сентября 2014 г. в 01:03

Стає відомо все більше випадків поранення і загибелі російських військовослужбовців.


 Передбачається, що вони були в Україні. Про це повідомляє ” Эхо Москвы “. “Новий вантаж 200 був доставлений у Мурманську область. Привезли тіла трьох загиблих, це повідомила правозахисник Олена Васильева, яку цитує агентство Флешнорд. Джерела місцевих ЗМІ в Печенізькому військовому госпіталі сьогодні підтвердили цю інформацію”, – говориться в повідомленні.


Чекають скорботного вантажу сьогодні в селі Кува Кудимкарського району Пермського краю. Загинув 26-річний солдат Василь Караваєв. Родичам повідомляють суперечливі версії – або він отримав поранення на російсько-українському кордоні, або в бою під Донецьком, пише видання “Парма-новости”. Раніше мама 20-річного Антона Туманова, жителя міста Козьмодем’янська Республіки Марій Ел, розповіла “Новой газете”, що її сина привезли в закритій труні. Вона упевнена, що він загинув на Донбасі. Десантник Микола Козлов повернувся до Москви живим. Але тепер він інвалід до кінця життя – молода людина втратила ноги.


Раніше він був у Криму. Скільки таких молодих людей, які залишилися інвалідами, і скільки загиблих – точних даних немає, говориться в повідомленні. Проте раніше газета “Псковская губерния” опублікувала розшифровку діалогів військовослужбовців псковської 76-ої десантно-штурмової дивізії. З розмови виходить, що 20 серпня вони потрапили під обстріл у Донецькій області, загинули близько 80 військових. Іншу цифру назвав радник глави Міноборони України Олександр Данилюк – близько двох тисяч. Офіційно Міноборони РФ заявляє, що в Україні немає російських військ.


Джерело: ІНФОРМАТОР.su

EXMO affiliate program