Російські окупанти розстріляли самі себе на окупованих територіях України

28 ноября 2014 г. в 08:02

У районі міста Докучаєвська Донецької області України російські окупаційні війська під виглядом місцевих «ополченців» зазнали величезних втрат.

 

Причому українська армія на цей раз виявилася ні при чому, передає телеканал ТСН .

Як розповів журналістам координатор аналітичної групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, все відбулося через відсутність координації та взаємодії як між неофіційно воюючими в Україні підрозділами російської армії, так і місцевими бандитами. В результаті артилерія окупантів розгромила свої власні позиції в районі міста Докучаєвська і села Оленівка на південь від Донецька.

- У ході ведення вогню по передових позиціях українських військ пунктом управління і коригування бойовиків були неправильно ідентифіковані позиції артилерійського дивізіону збройних сил України, - розповів Тимчук. - У результаті вогонь на придушення і знищення був відкритий по позиціях самих бойовиків, які зазнали значних втрат.

Повідомлення групи «Інформаційний спротив» офіційно підтвердили і в прес-центрі антитерористичної операції. Там повідомили, що за даними розвідки місцеві лікарні в Докучаєвську буквально переповнені пораненими російськими солдатами та місцевими бандитами. У даний час уточнюється кількість знищених своєї власної артилерією окупантів, проте вже зрозуміло, що їх рахунок йде на десятки.

EXMO affiliate program