Російські війська знову ввійшли на територію України

22 октября 2014 г. в 08:57

У Донецьку знову відзначена поява підрозділів регулярної армії РФ (раніше російські підрозділи були виведені з міста).

 

Зокрема, в даний населений пункт прибули підрозділи спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ з Омська (Росія) і 331-го парашутно-десантного полку (г.Кострома, РФ). Також російські військовослужбовці несуть службу на одному з блок-постів в районі Спартака.

Про це повідомляє Дмитро Тимчук, координатор групи Інформаційний опір.

«Через прикордонний пункт пропуску «Успенка» протягом останніх днів з території Донбасу на територію Росії неодноразово виїжджали автомобільні тягачі, на яких були встановлені макети бронетехніки. Не виключається проведення російсько-терористичними військами операції по введенню в оману Києва та міжнародних організацій на предмет виведення російських військ з території Донбасу», — відзначив експерт.

Нагадаємо, Прикарпаття регулярно відправляє бійців у зону проведення АТО. Зокрема минулої неділі з Івано-Франківська відбула група бійців «Правого сектору», які будуть воювати за цілісність держави у зоні проведення антитерористичної операції. Окрім того, сьогодні, 22 жовтня, з Івано-Франківська відправляється автівка із допомогою для «кіборгів» із Донецького аеропорту.

 

По материалам: galka

EXMO affiliate program