Російські ЗМІ агресивно відреагували на рекомендації Романової (відео)

20 апреля 2017 г. в 13:27

У Києві підготували поради для учасників і гостей конкурсу «Євробачення-2017». Росія моментально відрегувала на такі побажання. Чернігівський нардеп Анна Романова розмістила в акаунті Facebook кілька сторінок із брошури для туристів і гостей «Євробачення-2017».

Як пише народна обраниця, «основна причина, чому іноземці не їздять до України – страх … Війни, бандитів, терактів, «нацистів/фашистів»… і ще багато чого …».

Щоб іноземці перестали боятися і комфортно почувалися в країні, «про яку чули так багато міфів і дезінформації» — вона з командою однодумців, зайнятих розвитком української індустрії гостинності, представляє «унікальний англомовний буклетик».

Одна з рекомендацій іноземцям – уникати теми українсько-російських відносин.

За її словами, інформаційний буклет, підготовлений до «Євробачення», містить 23 поради для гостей конкурсу, список необхідних телефонів і карту.

У буклеті зазначається, що, хоча «українці і миролюбні люди», зачіпати питання взаємовідносин між Україною та Росією краще не варто. Крім того, може бути не зовсім безпечно називати жителів України росіянами. Чим це загрожує гостям української столиці, в буклеті не уточнюється.

Також пропонується допомогти «зберегти Україну чистою», прибираючи за собою сміття і навчаючи українців «екологічної відповідальності». Пам’ятка закликає користуватися офіційними службами таксі замість приватників і пам’ятати, що неймовірно красиві українські дівчата вирізняються скромністю і гідністю.

cheline.com.ua

EXMO affiliate program