''Розгромити Росію вщент'': екс-міністр України викликав паніку у росЗМІ (відео)

17 сентября 2018 г. в 02:22

Колишній міністр економіки України Віктор Суслов став одним із головних ньюзмейкерів дня в Росії. Його заява про можливий розгром країни-агресора руками НАТО викликала неабиякий резонанс у ЗМІ та соціальних мережах.

Коментуючи гучні військові навчання "Схід-2018", екс-міністр назвав їх звичайною показухою та спробою залякування НАТО і Заходу (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

"У військовій справі завжди є елемент демонстрації. На військових виставках, ось це відоме звернення Путіна, коли він характеризував нові види російської зброї... Все це, безумовно, має великий політичний вплив і змушує насторожитися, стимулює США і НАТО уникати військового конфлікту з Росією", - сказав Суслов у ефірі 112 каналу.

Економіст припустив, що якби у РФ не було ядерної зброї, НАТО "розгромило би країну вщент". Російські журналісти назвали це планом знищення Росії.

"Була б Росія не ядерною державою, все б вирішилося набагато простіше: НАТО давно розгромило б її вщент. Тому вони демонструють м'язи, щоб показати, що навряд чи це вийде, принаймні сьогодні", - наголосив колишній міністр.

Заява Суслова поставила на вуха російський інформаційний простір. Топові пропагандистські ЗМІ в середу, 13 вересня, вийшли з гучними заголовками, зібравши сотні іронічних і панічних коментарів.

"Україна оголосила план зі знищення Росії", "У Києві розмріялися про розгром Росії вщент руками НАТО", "У Києві розповіли, як "Росію розгромити вщент", "Паралельна реальність: український політик назвав умову для розгрому Росії", - заявляли читачам пропагандисти Кремля.

nnovosti.info

EXMO affiliate program