Саакашвілі відреагував на появу Марини Порошенко на телеканалі Ахметова (відео)

18 мая 2017 г. в 16:00

Не може Президент воюючої держави відсилати свою дружину розважати людей на телеканал Ахметова. За цим каналом – кров і страждання сотень тисяч багатьох наших співвітчизників.

Під час політичного ток-шоу «Інша Україна» на телеканалі ZIK про це заявив ведучий Михайло Саакашвілі, коментуючи фільм про себе на телеканалі олігарха Ріната Ахметова, а також роботу на телеканалі Марини Порошенко.

Господар студії зауважив, що у фільмі про нього нічого нового не показали. «Я звик до цього, у Грузії показували, нібито я злодій у законі, говорили про корупцію, тому Ахметов нічого нового не видумав», – сказав Саакашвілі.

Водночас політик зауважив, що на тому ж телеканалі в олігарха є нова зіркова телеведуча – Марина Порошенко.

«У мене дуже позитивне ставлення до дружини Порошенка, я думаю, що вона дуже хороша людина. У цьому випадку інша справа – це канал одного з головних злочинців України, відповідального за війну на Донбасі. Ахметов – один із головних винуватців цієї війни», – заявив Саакашвілі.

Ведучий «Іншої України» зауважив, що крок із роботою на телеканалі Ахметова дружини Порошенка – помилковий. «Не треба свою чудову, прекрасну, позитивну дружину туди відсилати – не треба, є ж цинізму межа! Це ж ворожий канал!», – заявив Саакашвілі.

EXMO affiliate program