СБУ: Сепаратисти здаються українським правоохоронцям (відео)

25 марта 2017 г. в 11:00

На Донеччині суд звільнив від кримінальної відповідальності ще одного учасника Програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома».

У травні 2014 року чоловік добровільно вступив до незаконного збройного формування так званої «ДНР», брав участь в облаштуванні блокпоста, на якому забезпечував пропускний режим.

Під час визволення збройними силами України міста Костянтинівка Донецької області у липні 2014 року разом з бойовиками так званої «ДНР» він перебрався до Донецька, де два роки також перевіряв документи та автомобілі на блокпостах.

Зрозумівши за цей час сутність так званої «ДНР», до чоловіка прийшло розчарування, усвідомлення та переоцінка поглядів на події, що відбуваються.

Тому він добровільно припинив противоправну діяльність та скористався Програмою Служби безпеки України «На тебе чекають вдома». Згодом за ухвалою суду був звільнений від кримінальної відповідальності.

Колишній учасник НЗФ звернувся до членів так званої «ДНР», що не вбивали та не скоювали інших тяжких злочинів, скористатися умовами Програми, а також запевнив всіх, що Програма СБУ працює, повідомляє прес-служба СБУ.

zik.ua

EXMO affiliate program