Ще в одній школі масово знепритомніли діти

9 мая 2018 г. в 01:19

У школі №6 Новомосковська Дніпропетровської області під час лінійки погіршилося самопочуття 16 учнів.

Під час перевірки з'ясували, що з 8:00 ранку в школі відбувалася лінійка, присвячена Дню пам'яті і примирення. У ході заходу погіршилося самопочуття 16 дітей різного віку.

До школи викликали "швидку", медики надали учням необхідну допомогу. Зазначають, що 15-ти учням поставили діагноз вегето-судинний пароксизм. Одну дівчинку 2005 р. доставили в лікарню, надали їй допомогу і передали батькам.

За даним фактом почали досудове розслідування за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, сьогодні вранці під час лінійки у черкаській школі №8 діти почали втрачати свідомість. Спочатку управління ДержНС сповістили про госпіталізацію трьох дітей, потім на запаморочення і нудоту поскаржилися 15 учнів. Станом на 11:00 ранку госпіталізували 42 школярів. Попередній діагноз - отруєння невідомою речовиною. Пізніше стало відомо, що кількість постраждалих збільшилася до 51, 11 з них помістили до реанімації. Поліція відкрила кримінальне провадження

Канал 112

EXMO affiliate program