Сейф із майже мільйоном гривень поцупили на одному з підприємств легкої промисловості

5 октября 2011 г. в 15:12

На Хмельниччині крадії поцупили із підприємства 200-кілограмовий сейф.У скрині лежало 100 тисяч американських доларів! Щоб обійти охорону та сигналізацію, злочинці вдалися до голлівудського способу. Просто пробили стіну в приміщенні та винесли сейф у руках.

 den2.jpg
Сейф із майже мільйоном гривень поцупили на одному з підприємств легкої промисловості. Керівництво установи кілька місяців збирало та зберігало гроші в кабінеті і зрештою за це поплатилося. Одного ранку у стіні приміщення, де розміщувалась бухгалтерія, працівники застали чималу діру. Злочинці поцупили важелезний сейф, де зберігалися гроші.

Слідчі встановили , що злочинці винесли сейф на вулицю, після чого повантажили на машину і вивезли. Оскільки підприємство працює цілодобово погода дозволяла і потік автомобілів іде сотнями, з’ясувати, яким саме вивезли скриню, відразу не вдалося. Розшуки підозрюваних тривали більше року, аж поки до кола підозрюваних не потрапив колишній працівник підприємства.

Молодий чоловік зізнався, що давно мріяв стати багатим. Піти на крадіжку сейфа він запропонував ще двом своїм знайомим. Здобич перевершила усі їхні, тож злочинці розділили гроші порівну і цілий рік жили, ні в чому собі не відмовляючи.

Компенсувати власнику грошей бодай копійку затримані не змогли – за рік вони просадили все до копійки. Затриманим світить 12 років колоній, а власникам підприємств слідчі радять наперед подбати про захист своїх грошей. Адже поки грім не вдарить, підприємець не перехреститься.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Сейф із майже мільйоном гривень поцупили на одному з підприємств легкої промисловості

EXMO affiliate program