Секс-скандал на Чернігівщині: 81-річний дідусь знімав порно, ґвалтуючи школярок

31 марта 2011 г. в 08:20

Дідусь 9 років ґвалтував дівчаток, яким було 10-15 років. Серед його жертв була падчерка. Сцени зґвалтування він знімав на камеру.

 

У Чернігівській області 81-річний педофіл займався сексом зі своєю неповнолітньою падчеркою та її подругами і знімав все на камеру. За словами жертв педофіла, чоловік їх змушував до сексуальних контактів. У будинку старого знайшли цілу порностудію.

Сусіди стверджують, що до дідуся часто приходили дівчатка: від 10 до 15 років, але запідозрити його в чомусь поганому ніхто не смів, адже він – чоловік поважного віку.

В березні цього року до міліції надійшла оперативна інформація про те, що в одному з райцентрів Чернігівської області 81-річний вітчим відносно своєї неповнолітньої падчерки та ще декількох неповнолітніх місцевих дівчат вчиняє розпусні дії. В ході проведення перевірки інформації було встановлено, що вищезгаданий чоловік має власну квартиру в Ленінградській області, а в Чернігівську область приїздить час від часу. Протягом кількох років поспіль він вчиняв розпусні дії відносно своєї неповнолітньої падчерки: із застосуванням примусу вступав з нею в статеві зносини, фотографував її оголеною та під час статевих актів.

Відносно 81-річного чоловіка слідчим управлінням УМВС України в Чернігівській області була порушена кримінальна справа за ч.2 ст.156 Кримінального кодексу України (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи або батьком, матір'ю, вітчимом, мачухою, опікуном чи піклувальником, особою, на яку покладено обов'язки щодо виховання потерпілого або піклування про нього). Відносно нього обрано запобіжний захід - взяття під варту.

Під час проведення обшуку в будинку підозрюваного було виявлено та вилучено 15 негативів зі знімками оголеного чоловіка та жінок і неповнолітніх дівчат, аналоговий фотоапарат, штативи для фотоапаратури, залізничний квиток на виїзд до м.Санкт-Петербург та інші речі.

Під час проведення подальшої перевірки було встановлено, що 81-річний підозрюваний вчиняв розпусні дії не лише відносно своєї падчерки, але й відносно інших неповнолітніх мешканок містечка та примушував їх фотографуватися в оголеному вигляді. А перші випадки розпусних дій мали місце ще 9 років тому. Одна з потерпілих написала заяву про притягнення його до відповідальності за розбещення, яке він вчинив відносно неї, коли їй було лише 15 років. Тому відносно підозрюваного була порушена кримінальна справа ще за розбещення неповнолітніх. Також в діях затриманого вбачаються ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.301 Кримінального кодексу України (примушення неповнолітніх до участі у створенні творів, зображень порнографічного характеру). Зараз вилучені фотонегативи направлені на мистецтвознавчу експертизу на предмет належності їх до порнографії. За їх результатами і буде прийняте рішення.

Також вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.3 ст.152 (зґвалтування неповнолітньої). Розслідування даної справи триває.
 

Источник: tsn.ua 

 

 Секс-скандал на Чернігівщині: 81-річний дідусь знімав порно, ґвалтуючи школярок

 

Новости шоу. Новости от первого лица. В Новостях: политика, прямая речь, киев, репортажи, мнения, происшествия, самовидец, facenews.ua - FaceNews
EXMO affiliate program