Семеро підлітків кілька місяців ґвалтували 5-річну дівчинку

15 августа 2011 г. в 20:00

У Мордовії в Росії викрили факт сексуальної наруги над 5-річною дівчинкою: впродовж тривалого часу її ґвалтували семеро підлітків у віці від 8 до 15 років. 

 nasilie12.jpg

Засуджені за злочин лише двоє хлопців.

Батьки дитини дізналися, що їхню дочку обманом заманив під пішохідний міст і зґвалтував там 15-річний мешканець міста Рузаєвка. Вони звернулися до правоохоронних органів, і слідчі встановили, що дитина неодноразово ставала жертвою насильства .

Були встановлені особи сімох малолітніх злочинців у віці від 8 до 15 років, які впродовж певного часу ґвалтували дівчинку. Однак відповідати перед законом довелося лише двом із них. 15-річні збоченці отримали 3,5 і 5 років позбавлення волі з відбуванням у виховній колонії.

Щодо ще 5 неповнолітніх у віці від 8 до 12 років кримінальну справу було припинено у зв'язку з недосягненням ними віку, з якого настає кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, нещодавно у Приморському краї Росії група підлітків віком до 14-ти років зґвалтувала 10-річного хлопчика. Оскільки лише один з неповнолітніх ґвалтівників досяг віку кримінальної відповідальності - 14 років - то лише він не уникне покарання.

 

Источник: tsn.ua

 

Семеро підлітків кілька місяців ґвалтували 5-річну дівчинку

EXMO affiliate program