Серійний маніяк зґвалтував і вбив вагітну вчительку

16 сентября 2011 г. в 11:10

Маніяк збив жінку ударом кулака в обличчя, зґвалтував і за звичкою вбив, замітаючи сліди. На голові й тілі жінки нарахували не менше п'ятнадцяти слідів від черевиків.

 nasilie1.jpg

23-річного серійного маніяка затримали під Петербургом (Росія). Він п'яним нападав на жінок у Сосновому Бору.


Першу жертву знайшли в квартирі. Тіло зґвалтованої дівчини нелюд порізав ножем. Як встановили експерти, бив в груди і живіт вже мертву.


Через десять днів у місцевому парку "Білі піски" злочинець зустрів молоду жінку. Вона працювала вчителем-логопедом, чекала дитину. Йшла до школи. Маніяк збив нещасну ударом кулака в обличчя, неквапливо зґвалтував і за звичкою вбив, замітаючи сліди. На голові й тілі жінки нарахували не менше п'ятнадцяти слідів від черевиків.


"Злочинець після вбивства вкрав у потерпілої мобільний телефон і шістсот рублів і знищив закордонний паспорт, щоб ускладнити встановлення особи загиблої", - підкреслили в прокуратурі Ленінградської області.


Після затримання маніяк намагався втекти під час етапування. Але його затримав конвой. На суді він відмовився від присяжних. Держобвинувач просив довічний термін. У маніяка була непогашена судимість за грабіж і розбій, з колонії його відпустили умовно-достроково.


"Однак суд врахував пом'якшуючі обставини - злочинець написав явку з повинною після затримання", - повідомили в прокуратурі Ленобласті.


Феміда дала вбивці-гвалтівнику двадцять три роки колонії суворого режиму.

 

Источник: tsn.ua

 

 

Серійний маніяк зґвалтував і вбив вагітну вчительку

EXMO affiliate program