Сервіс по-українськи: якщо платиш за воду, не факт що її не відключать

26 августа 2011 г. в 16:46

У мешканців по вулиці Німанська з кранів уже чотири місяці не тече гаряча вода.

 15.jpg

У об’яві їх повідомили , вони заборгували майже два мільйони гривень. І це при тому, що кожен мешканець щомісяця справно платив комунальні рахунки.


Для жителів будинку на вулиці Німанська, у Києві,  таке  оголошення – як грім серед ясного неба.  Люди вже чотири місяці без гарячої води та ще й, виявляється, в боргах.  І це при тому, що кожен щомісяця справно сплачує за комунальні  рахунки.


Кілька місяців тому людям стали надходити квитанції із  боргами. Кому - у 500,  а кому -  у 800 гривень. Тим, хто пішов до бухгалтерії із погрозами, як не дивно, сумнівні рахунки одразу ж скасували.


Пояснити звідки беруться борги  бухгалтер не захотіла ані журналістам, ані жильцям. У робочий час закрила віконце і у відповідь на законні вимоги стала   погрожувати міліцією.


Аби дізнатися, коли ж таки з’явиться та гаряча вода,  телефонуємо до начальника  житво-комунального господарства «Геолог». Він теж небагатослівний. Про відсутність гарячої води знає, утім що від нього вимагають не розуміє.  


Прояснили ситуацію у Київенерго. До них вже чотири роки не надходять гроші від господарства Геолог. Тож перекрити теплу воду - захід вимушений.

 

Люди розповідають -   перебої  із гарячою водою траплялися і раніше, але відключали її усього на кілька тижнів. Власники квартир вже хотіли б відмовитись від послуг приватного товариства, але  не можуть. Бо тоді  мільйони гривень боргу доведеться виплачувати із власної кишені.


Поки сплачені мешканцями гроші невідомо куди поділися, будинок починає розвалюватися. Люди бояться, що скоро цегла падатиме просто на голову.


Незважаючи на несплачений борг, у жовтні воду мешканцям таки включать, кажуть у Київенерго. Це передбачено санітарними нормами.  Тим часом люди вже готують заяви до правоохоронних органів  та документи для суду.


Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Сервіс по-українськи: якщо платиш за воду, не факт що її не відключать

EXMO affiliate program