Щоб вгамувати дружину чоловік вкрав для неї машину

17 мая 2011 г. в 19:42

Майже кумедний випадок на Луганщині. Дружина під час сварки звинуватила чоловіка в тому, що той довгі роки обіцяв, проте так і не купив їй бодай дешевого автомобіля.

 

Щоб вгамувати мегеру, глава родини угнав для неї першу ж машину, яка потрапила йому на очі.

Жертвою угону машини став водій таксі. Чоловік підвозив клієнта і пішов до нього додому, щоб той розплатився. Ключі при цьому залишив у машині. Коли таксист повернувся, то автомобіля не знайшов.

 

Сергій Царук, інспектор з розшуку ДАІ:

Транспортное средство оставалось открытым, ключи оставались в замке зажигания. Т.е. хозяин авто оставил без присмотра.

Зниклий автомобіль затримали співробітники ДАІ. Ним керував чоловік, який був вдягнутий, ніби щойно вийшов з дому. На всі питання, навіщо він угнав чуже авто, затриманий відповідати відмовився.

Згодом чоловік зізнався, що угнав машину через сварку з дружиною. Та йому дорікнула, що той перед весіллям обіцяв купити їй машину, але обіцянку так і не виконав. Чоловік змушений був негайно виправляти своє становище.


Сергій Царук, інспектор з розшуку ДАІ:

Задержанный, как оказалось, был ранее судим. А своё правонарушение объяснял семейными проблемами, конфликтами в семье.

Тепер дружина сподівається, що суд візьме до уваги мотиви, якими керувався чоловік і пом’якшить йому вирок. А для всіх автовласників дана історія має стати наукою, чому в машинах не слід залишати ключі бодай на хвилину.

Сергій Симоненко, власник авто:

Своим коллегам что бы посоветовали за рулём а таких ситуациях? – Да, клиентов не надо в машине оставлять. – Быть более бдительным, наверное? – Да-да.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

EXMO affiliate program