Щоб захистити сестру від домагань, гість ударив господаря ножем у серце

19 мая 2011 г. в 13:25

У Херсоні знайшли вбитим господаря квартири. Чоловік отримав удар ножем у серце. Слідчі з’ясували, що хазяїн став жертвою розправи.

 

Сусіди розповіли, що тиждень тому у квартирі чоловіка була голосна сварка, після якої хазяїна більше не бачили. За кілька днів із квартири заточився трупний запах. Коли помешкання відкрили, господаря знайшли мертвим. Висновок експерта був однозначний – людину вбили.

Олексій Добровольський, начальник Комсомольського РВ міліції Херсона:

При осмотре трупа было выявлено то, что у него колото-резаная рана грудной клетки.

Слідчі з’ясували, що до смерті господаря причетна одна людина. На ножі, яким його вбили, і пляшці з-під спиртного виявили однакові відбитки пальців. Вони належали раніше судимому чоловіку. Коли його затримали, той розповів, що приходив до хазяїна на чоловічу розмову.

 

Свій вчинок пояснив тим, що помстився за ображену сестру, якій загиблий не давав спокійно жити. Востаннє усі бачились 1 травня, коли затриманий разом з сестрою та її новим коханцем відпочивали у загиблого. Тоді господар вкотре приставав до жінки і просив повернутися до нього. Близько опівночі усі розійшлися по домівках. Але затриманий не міг пробачити товариша і повернувся до нього додому. Там між чоловіками спалахнула сварка, яка переросла у бійку. Щоб захистити сестру від домагань, гість ударив господаря ножем у серце.


За вбивство людини чоловікові загрожує 15 років тюрми. Сестра ж, для якої він нібито вчинив благе діло, в один момент втратила і брата, і коханця, а також залишилась осоромленою до кінця життя.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Щоб захистити сестру від домагань, гість ударив господаря ножем у серце

 

EXMO affiliate program