Шестеро хлопців зґвалтували восьмикласницю в автомобілі

16 апреля 2011 г. в 12:33

Шестеро школярів, солдат та студент-першокурсник зґвалтували 14-річну дівчинку в автомобілі на пустирі.

 

У Кабардино-Балкарській республіці шість хлопців зґвалтували 14-річну дівчинку. Причому четверо з них - ще школярі - навчаються в 10 класі, ще один - студент 1 курсу республіканського вузу, інший - військовослужбовець.


10 березня вони, погрожуючи розправою 14-річній дівчинці, зґвалтували її в автомобілі одного з них на пустирі.

Нагадаємо, не менш жахливий злочин стався нещодавно в США, у Техасі. Близько двох десятків чоловіків скоїли групове зґвалтування малолітньої дитини, знявши злочин на відео. Пізніше ці кадри потрапили в Інтернет.

Поліція Клівленда заарештувала 18 людей у віці від 16 до 27 років. Але, за словами адвоката постраждалої, загалом у цинічній сексуальній нарузі над 11-річною дівчинкою підозрюються не менше 28 чоловіків.

За даними слідства, один із ґвалтівників заманив жертву до кинутого вагончика на стоянці для трейлерів, де на неї вже чекала група молодих людей.

Злочинці зґвалтували дівчинку і зняли весь "процес" на камеру. Потім цей відеозапис був викладений в Інтернет. Відео потрапило на очі приятелеві зґвалтованої, який звернувся до поліції. За відеозаписом, збільшивши обличчя збоченців, слідчі зуміли вирахувати ґвалтівників.
 

Источник: tsn.ua 

 

Шестеро хлопців зґвалтували восьмикласницю в автомобілі 

EXMO affiliate program