Шкільна бійка закінчилася вбивством школяра: одеська міліція рік визначається з винним

11 октября 2011 г. в 18:10

Тепер щонеділі батьки  Владислава Заблоцького приходять на могилу свого сина.

sud.jpg

Школяру було чотирнадцять років. Рік тому на очах у свідків одноліток вдарив його ногою по голові. Здавалось би з ким не буває -  діти б‘ються мало не щодня. Проте для Владислава той день став останнім. Від удару хлопець впав і більше не піднявся.   

Хлопці знали один одного -  разом грали у футбол, щоправда у командах-суперниках. Свідки вбивства припускають – саме це і було причиною частих конфліктів між школярами. А батьки загиблого додають – за день до трагедії  
їхньому Владу було надіслано електронного листа з погрозами. Відправником був той, хто, власне, й вдарив хлопця ногою по голові – товариш Влада - Денис.

У кімнаті Влада – чемпіона Європи і 5-кратного чемпіона України з карате – усе так, як і до його смерті. Батьки сказали – не чіпатимуть речей сина, поки його вбивцю не покарають.

Уже рік батьки загиблого просять правоохоронців – довести слідство до логічного завершення і покарати винного. Розчарувавшись у правоохоронній системі, дідусь Влада почав власне розслідування. Зараз чоловік говорить – майже 80 відсотків усієї справи кудись зникло, багатьох паперів просто немає.

До Надзвичайних новин люди звернулися спеціально, кажуть – хочуть розповісти про смерть хлопця на всю Україну, щоб зі справи раптом не зникли ще якісь документи.

Владу було чотирнадцять, а тому, хто його  вбив,  зараз 15. Парубка звати Денис, батьки не дозволили з ним поговорити. До журналістів прийшла мати, каже – у дитини зараз психічна травма. Поки триває слідство, хлопець нібито вже тричі хотів накласти на себе руки.  

За словами жінки – хлопці конфліктували вже давно, того дня – хотіли просто поговорити.

Зараз обидві сім’ї чекають, коли справа  дійде до суду. В обох родинах розуміють, що інцидент наробив горя для всіх.

Після приїзду знімальної групи керівництво обласної міліції встановило, що родина загиблого Влада мала рацію – справу дійсно погано розслідували.

Коли сюжет вже був готовий до ефіру, стало відомо, що міліціонерів, які недобросовісно розслідували справу загибелі школяра, вже покарано.  І матеріали невдовзі таки передадуть до суду.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Шкільна бійка закінчилася вбивством школяра: одеська міліція рік визначається з винним

EXMO affiliate program