Школяр до напівсмерті побив 17-літнього учня професійного коледжу

12 апреля 2011 г. в 10:57

Внаслідок побоїв старшокурсник отримав відкриту травму голови та втратив пам’ять. Причину конфлікту знають наші кореспонденти.

Інцидент у професійному коледжі на Київщині.
Інцидент стався під час великої перерви. Більшість учнів професійного коледжу пішли їсти, однак компанії із трьох хлопців та двох дівчат цього було замало. Молодь вийшла на вулицю і, зі слів свідків, розпивала спиртне. Це ж саме підтвердило і керівництво навчального закладу.

Ігор Яблонський, заступник директора ліцею з навчально-виховної роботи: На превеликий жаль, у нас відкрилося декілька магазинів, де торгують спиртними напоями і цілком можливо, що йому хтось і продав. Хоча дитині і 18 років немає.

Нетвереза компанія сиділа на лавці та чіплялась до перехожих, коли повз них пройшов невідомий юнак. Один з учнів обізвав хлопця і між підлітками спалахнула сварка. Конфлікт закінчився бійкою. Незнайомець так побив свого кривдника, що той не піднявся.

Олена, бачила бійку: Хлопець не з нашого ліцею, броварський хлопець, він його і вдарив і той упав.

Ольга, подруга постраждалого: Він лежав на асфальті і кров’ю стікав. З вуха кров текла, з рота кров текла.

Непритомного учня ліцею доставили до лікарні. У 17-річного підлітка виявили відкриту травму голови та перелом основи черепа. Хлопця прооперували та врятували життя, проте отримана травма далася йому взнаки. Юнак втратив пам’ять.

Андрій Пархоменко, лікар-нейрохірург: Когда он пришёл в сознание, он ничего не помнит, что произошло с ним. Т.н. амнезия.

Хлопця, який побив учня коледжу, затримали наступного дня. Ним виявився 15-річний учень сусідньої школи. Юнак навчається на відмінно, захищає навчальний заклад на олімпіадах та головне, займається тайським боксом. Викладачі наполягають – він завжди боронив справедливість. Вдарити людину без причини він просто не міг.

Ольга Жиглова, заступник директора школи з виховної роботи:
В спілкуванні дуже відкрита, з хорошим почуттям гумору. Але агресії якоїсь, неадекватної поведінки я ніколи за ним не спостерігала. Дуже хороший хлопець.

Яна Ілюхіна, подруга затриманого: Дружелюбний, ніколи не піде в бійку. Перший ні до кого не причепиться. Завжди за справедливість. Розборонить, якщо потрібно.

За даними міліції, бійку справді міг спровокувати сам нині потерпілий. Юнак був не в міру агресивним, за що в досить юному віці уже навіть отримав судимість.

Юрій Лукін, начальник кримінальної міліції у справах дітей Київщини: Наш потерпілий, він потрапляв у поле зору міліції. Була порушена кримінальна справа відносно нього і є вирок суду.

Проти школяра, який побив учня коледжу, порушили кримінальну справу. За спричинення тяжких тілесних ушкоджень йому світить 10 років позбавлення волі. Втішних прогнозів його супернику лікарі не дають. Окрім амнезії той до кінця життя страдатиме на порушення психіки та може навіть стати інвалідом.

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

 

Школяр до напівсмерті побив 17-літнього учня професійного коледжу 

 

EXMO affiliate program