Школярі на канікулах – ховайте машини!

9 июня 2011 г. в 18:22

У Миколаєві 9-класник із приятелем угнали та розібрали чужий автомобіль. Як потішити дитя, щоб воно не плакало, батькам хлопців радили уже міліціонери.

 

Старі Жигулі знайшли через два дні після угону. Двоє хлопців, 15-ті і 19-ти років, розбирали її на запчастини в одному з приватних гаражів.


Денис Дубачинський, інспектор сектора розшуку викраденого автомототранспорту:

Сотрудниками ГАИ был задержан молодой человек по ул. Шкапина, 9, который занимался разукомплектованием вышеуказанного транспортного средства.

Власник гаража присягнувся, що не має до угону жодного стосунку. Чоловік лише здав бокс в оренду хлопцям, а чим вони там займаються його, мовляв, не обходить.

Віталій, власник гаража:

Два дня назад они пришли и говорят, сдай нам на неделю гараж. И потом приехали где-то из Череповца на машине. Загнали машину, а что они там с ней делали, я не заходил и не смотрел.

Затриманими за угон виявились 9-класник і студент училища. Обидва зараз маються на канікулах, тож кращої розваги, ніж угнати і розібрати чужий автомобіль не вигадали. Школяр від переляку заклав за голову руки і наполягав на своїй непричетності.

Не визнає себе винним:

Я не знаю, по какому поводу меня задержали. Говорят, что это угнанная машина.

Для хлопців канікули, схоже, вже закінчились. За угон обом світить тюрма та роки ув’язнень. Одним словом, як у прислів’ї: чим би дитя не тішилось, аби тільки не уганяло чужі машини.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Школярі на канікулах – ховайте машини!

 

EXMO affiliate program