Шок по-київськи - чоловік відкусив дружині носа та вирвав на голові косу

14 июня 2011 г. в 15:41

Так деспот намагався вмовити її не йти від нього. Жінка попросила про порятунок сусіда і поплатилася вже вдруге. Тиран убив заступника просто в неї на очах.


Олена каже, що приятелі боялися пити з її чоловіком. Коли той ставав нетверезий, то перетворювався на психопата. За словами жінки, вона щодня піддавалась побиттю та знущанням. Олена багато разів тікала від тирана, однак той щоразу її знаходив і вертав. Після цього тортури починалися знову.

Олена:

Он мне откусил нос, пробил вазочкою губу, потом кулаком ещё ударил, лысину на голове сделал. Это было в прошлом году. Он меня с 4 этажа стянул за волосы на 2 и тогда уже откусил мне нос. Я от него уже 15 раз уходила, но он меня возвращал.

Подружжя прожило разом 5 років. Увесь цей час чоловік по-звірячому знущався над нею. За спробу розповісти про це міліції тиран погрожував Олені смертю.

Олена:

А ви не звертались до працівників міліції? – Нет, потому что я боюсь. – А чого боялись? – Я боялась, что он меня убьёт. Он мне пообещал, что кислотой лицо мне обольёт.

Востаннє тиран побив дружину надзвичайно жорстоко і Олена знову пішла з дому. Жінка попросилася переночувати у сусіда. Про це дізнався її неврівноважений чоловік. До чужої квартири деспот прийшов із ножем. Чоловік наказав дружині повернутися, однак сусід за неї заступився. У відповідь тиран зрешетив його ножем. Після цього психопат кинувся в біга.

Артур Платонов, старший слідчий міліції:

Замівши сліди, зловмисник був переконаний, що зможе уникнути кримінальної відповідальності. Але, перестраховуючи себе, кинувся в біга – поїхав до м. Одеси. Проте на півдорозі був затриманий оперативними працівниками міліції.

Правоохоронці були змушені допитувати чоловіка в наручниках. Той не міг вгамувати свою лють та кидався на слідчих. Чоловік зізнався у вбивстві , проте заявив, що загиблий сам був винен у своїй смерті.


Зловмисник:

У нас получилась ссора и я его ударил ножом несколько раз. Всё спонтанно получилось. Он меня оскорбил и кинулся на меня. И вообще, он просто был наглым человеком.

Зараз Олена шукає гроші на пластичну операцію та намагається створити нову родину. Адже свого чоловіка-тирана вона, скоріш за все, більше не побачить. За жорстоке вбивство психопату світить 15 років колоній або ж довічне ув’язнення..

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Шок по-київськи - чоловік відкусив дружині носа та вирвав на голові косу

 

EXMO affiliate program