Сили АТО в Іловайську потрапили в засідку терористів та не отримали очікувану підмогу

21 августа 2014 г. в 08:30

Батальйон «Донбас» та 93-тя ОМБР, які ведуть бої в Іловайську, у середу так і не отримали підкріплення і фактично оточені бойовиками.


167.jpgПро це повідомив журналіст Олександр Глядєлов, який перебуває разом з бійцями АТО в місті.


«Серед силовиків є загиблі і поранені. При спробі вивезти їх із зони бойових дій, бійці АТО потрапили в засідку терористів. В результаті число жертв збільшилася. Разом з тим, журналісти не називають точну кількість втрат силовиків за сьогодні... На даний момент Іловайськ відрізаний від надходження боєприпасів і підкріплення», - повідомив журналіст, додавши, що бійці ВСУ та Національної гвардії вважають, що вище керівництво «пустило їх в розхід».


Хоча бійці батальйону «Донбас» і відзначають прекрасну роботу артилерії ЗСУ, якій впродовж дня вдалося звільнити один з підходів до Іловайськ, однак батальйони «Азов» і «Дніпро», вже підходили до місця подій, відмовилися заходити в місто, тож підкріплення хлопцям так і не надійшло.


«Таким чином, українські силовики не отримали очікувану підмогу і боєкомплекти», - відзначає видання.


У другій половині дня кілька одиниць бронетехніки сепаратистів атакувало будівлю, в якій базуються українські силовики, випустивши по будівлі весь боєкомплект. Бійцям «Донбасу» вдалося вогнем у відповідь підбити одну бронемашину. Атаки з боку бойовиків тривають.


Як повідомлялося, починаючи з 19 серпня знаходяться в Іловайську бійці «Донбасу» через журналістів неодноразово просили штаб про підкріплення.


По материалам: Укрінформ

 

EXMO affiliate program