Сімейний бізнес: чоловік гвалтував собак і водив в будинок коханців, а дружина знімала це на відео

11 октября 2011 г. в 18:40

У Херсоні затримали чоловіка, який продавав через Інтернет порнографічну продукцію.

 nar7.jpg

Учасниками оргій, крім самого господаря, були його приятелі та.. собаки. Усі дійства на відео знімала його дружина. На запитання журналістів, навіщо він це робив, чоловік відповів: «Це моє особисте інтимне життя! З ким хочу, з тим і сплю»

На слід кібер-злочинця правоохоронці натрапили під час моніторингу мережі Інтернет. Невідомий чоловік розмістив на російських сайтах десятки фотознімків та відео порнографічного змісту за участю чоловіків та тварин. Бажаючим придбати збочення на відео автор залишив електронну адресу. Слідчі з’ясували, що розповсюдження порно ведеться з Херсонщини.

Вдома у чоловіка виявили комп’ютер із веб-камерою, через яку содомські оргії, які влаштовував господар, прихильники могли дивитися у прямому ефірі. Правоохоронці знайшли сотні дисків із забороненим відео та десятки іграшок із секс-шопу. На подвір’ї слідчі натрапили на вже знайомого пса-кіногероя. За словами затриманого, зйомки збочень були його хобі.

Чоловік зізнався, що за розповсюдження порнографії відсидів три роки, однак жаги нових вражень це в нього аж ніяк не відбило. Завдяки Інтернету чоловік знаходив нових коханців і знімав свої розваги на відео, після чого знову спробував на цьому розбагатіти. Криміналу у своєму вчинку любитель чоловіків і собак не вбачає.

Закон, звісно, не забороняє свободу статевого вибору, однак поширення порнографії підпадає під кримінальну відповідальність. За розповсюдження грішного відео прибічнику нетрадиційних статевих стосунків світить до 7-ми років тюрми. Та йому, схоже, до цього не звикати.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Сімейний бізнес: чоловік гвалтував собак і водив в будинок коханців, а дружина знімала це на відео

EXMO affiliate program