Син одеського депутата, який вбив хлопця, отримав амністію

16 сентября 2011 г. в 10:42

На рахунку у Кравця також є 16 викрадень авто.

 4.jpg

В Одесі зняли звинувачення з Дмитра Кравця - сина депутата обласної ради, який на своїй машині на смерть збив молодого хлопця, а його подругу залишив з інвалідністю другої групи.


Судові засідання у справі Кравця постійно переносили, поки не вступив в силу новий закон. Замість шести років позбавлення волі, яких вимагав прокурор, депутатський син отримав амністію.


Дмитро Кравець на останнє засідання не з'явився, де він зараз - невідомо. Його батько змінив крісло депутата міської ради на крісло депутата обласної ради. Коментувати рішення суду відмовився.


"У ході слідства були зібрані всі докази, що підтверджують провину водія автомобіля Кравця, було пред'явлено звинувачення в скоєнні злочину. Матеріали кримінальної справи були направлені суд", прокомментровала рішення суду Олена Супруненко, старший слідчий ГУ МВСУ Одеської області.


За запитом слідчі отримали матеріали щодо наявності судимостей у водія Мерседеса.


"16 разів він викрадав автомобілі, 16 кримінальних справ. Шахрайство і викрадення автомобілів. Двічі він був амністований", - повідомила Супруненко.


Нагадаємо, трагедія сталася два роки тому в Приморському районі Одеси. У ніч на суботу, 22 серпня, син депутата міськради від Партії регіонів Олександра Кравця Дмитро, керуючи Mercedes, скоїв наїзд на пішоходів. На місці ДТП загинув 28-річний Василь Карпенко, 27-річна Наталія Гусєва з травмами потрапила до лікарні. Свою провину Кравець визнавати відмовився, сказав, що ні людей, ні таксі на дорозі не бачив, а рухався зі швидкістю 60 кілометрів на годину.

 

 

Источник: tsn.ua

 

Син одеського депутата, який вбив хлопця, отримав амністію

EXMO affiliate program