Син зарізав батька, бо не захотів ділитися цигаркою

14 апреля 2011 г. в 10:28

Сім’я із села Топільно Рожищенського району, у якій син убив батька, вважалася проблемною: батьки не приділяли дітям достатньо уваги, до того ж і батько, і син пиячили.


Крім того, 19-річний Володимир, який вчинив злочин, перебував на обліку в наркодиспансері. Про це розповів перший заступник начальника Рожищенського РВ УМВС Олександр Басалик, – інформують у ВЗГ УМВС України у Волинській області.

Нагадаємо, 7 квітня в будинку за місцем проживання 19-річний Володимир С., перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, під час конфлікту зі своїм батьком 38-річним Михайлом С., встромив йому у ділянку серця кухонний ніж. Після цього Михайло помер.

Як з’ясувалося, того дня Володимир повернувся додому напідпитку. Конфлікт між чоловіками розпочався із банальної сварки: батько попросив у сина цигарку, а останній ділитися не захотів.

Згодом почалася шарпанина, яка переросла в бійку. У результаті син схопив зі столу кухонний ніж і встромив батькові у серце. На крики збіглися Володимирові мати із сестрою, але не змогли вдіяти нічого. Викликали «швидку допомогу», котра також виявилась безсилою.

Затриманий Володимир розповідає, що з батьком у нього постійно були напружені взаємини – не ладили вони з дитинства.

Працювали разом різноробочими в СВК. Обоє любили попиячити.

«Часто батько повертався додому напідпитку з роботи. Міг образити матір. А я завше захищав її, – каже Володимир. – А того дня він мене вивів із себе… Напевно, якби я був тверезим, то не вчинив би такого. Свою вину визнаю й у скоєному каюсь, але розумію зараз, що моє каяття батька до життя не поверне».

Правоохоронці кажуть, що подібному вчинку можна було б запобігти, аби батьки справно доглядали за сином.

Наразі порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі строком до 15 років.

 

Син зарізав батька, бо не захотів ділитися цигаркою

EXMO affiliate program