Синці, садна та травмоване коліно. Олександра стверджує – так над нею «попрацювали» жінки у погонах

26 сентября 2011 г. в 18:50

Харків’янка прийшла до паспортного столу  із документами колишнього чоловіка, щоб змінити йому прописку. Для цього прихопила довіреність. Штамп правоохоронці поставили, але документи дівчині не віддали. Мовляв, її чоловік напередодні зламав їм двері.

  14.jpg

Разом із паспортом забрали ідентифікаційний код та військовий квиток  чоловіка. Жінка намагалася повернути їх, зав’язалася сварка. За словами Новикової, двоє жінок-міліціонерів повалили її на підлогу та почали бити.

Олександра каже – побиття тривало хвилин десять. Відпустили лише коли вона заплакала. Дівчина вибігла на вулицю і  викликала швидку.    

Чоловік Олександри розгублений. Із паспортистками він не сварився. Тому підозрює, що історію про зіпсовані двері жінки вигадали, аби витягти з Олександри гроші.

Паспортистки кажуть, нещодавно хтось дійсно зламав їм двері. Але грошей на ремонт вони з відвідувачів не вимагали. Конфлікт із Олександрою пояснюють просто – дівчина начебто не показувала довіреність, а віддавати їй чужий паспорт вони не мали права. Почувши це, кажуть жінки, Олександра  схопила зі столу чужі документи. Все скінчилося, коли паспортистки викликали наряд міліції. Почувши це, Олександра начебто віддала  папери і пішла.

Зараз цією справою займається районна прокуратура. Правоохоронці мають одразу дві заяви – від Олександри Новикової та від співробітниці паспортного столу. Жінки звинувачують одна одну у побоях.

На чиїй стороні  правда слідство встановить до кінця цьогО  тижня. Якщо у прокуратурі доведуть провину Олександри, їй загрожує стаття за супротив міліції. Але паспортистки готові відмовитися від претензій та піти із дівчиною на мирову. А ось Новікова відкликати заяву не планує.  

   

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Синці, садна та травмоване коліно. Олександра стверджує – так над нею «попрацювали» жінки у погонах

EXMO affiliate program