Слов'янськ прощається з людьми, які стали "розмінною монетою" великої політики

22 апреля 2014 г. в 16:18

У Слов'янську у вівторок, 22 квітня, прощаються із загиблими у провокаційній перестрілці біля блокпоста.


Як повідомляє кореспондент Укрінформу, церемонія прощання проходить на центральній площі міста.


Нагадаємо, у ніч з 19 на 20 квітня загинули три людини. В озброєному протистоянні у селища Билбасівка були смертельно поранені Павло Павелко, у якого залишилося двоє дітей, Олександр Сіганов і Сергій Руденко. У сім'ї останнього без батька залишилися троє дітей.


Біля будівлі міськвиконкому розміщені пункти збору коштів сім'ям загиблих.


Як повідомляло агентство, провокацію із загибеллю людей у Слов'янську (Донецька область) здійснили представники "армії Донецької народної республіки". Як стало відомо, для організації цих диверсій напередодні у довколишніх населених пунктах було організовано викрадення чотирьох автомобілів. Викрадення організува громадянин П., на прізвисько Душман, уродженець Констянтинівки, який останнім часом проживав в Дружківці, 1963 р. н., нині - командир 3-го взводу батальйону т.з. "армії Донецької народної республіки".


За інформацією групи ІС, цей громадянин недавно організував вивезення дочки на територію Росії, наразі готується до виїзду в Москву його дружина.


В автомобілі, залишенім на місці диверсії, сепаратистами була підкинута символіка "Правого сектору" з метою звинуватити Україну і зірвати виконання Женевських домовленостей по роззброєнню підконтрольних Росії бандформувань на Сході України.

 

EXMO affiliate program