Смерть дитини у Львівській області: на тілі виявлені укуси тварин

25 сентября 2017 г. в 23:47

На тілі дев'ятирічної Діани Сивань, яку знайшли мертвою біля села Тишиця Кам'янко-Бузького району, виявлені укуси тварин.

"Тіло дитини знайшли в ямі глибиною близько двох метрів, можливо, воно знівечене звірами", – також додає глава ГО "Варта1" Ігор Зінкевич.

Особливо пошкоджені руки і обличчя дівчинки. Про це сайту "Сегодня" повідомило джерело в правоохоронних органах. Зараз тіло спрямоване не експертизу, яка допоможе встановити справжні причини смерті. Відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" Кримінального кодексу України.

Знайшли мертву дівчинку вранці, 24 вересня, в глибокій канаві, недалеко від села Тишиця. За день до цього, 23 вересня мати зниклої дівчинки повідомила в поліцію Кам'янко-Бузького району, що її дочка в пішла з дому близько шостої вечора і не повернулася. Дитину відразу оголосили в розшук.

Нагадаємо, нещодавно в одному з сіл Коломийського району Івано-Франківської області серед білого дня жорстоко згвалтували 11-річну дитину. На дівчинку напали, коли шестикласниця поверталася зі школи додому. 20-річного підозрюваного затримали через дві доби.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program