Смерть жінки від пластичної операції у Кривому Розі: від чого насправді померла пацієнтка (відео)

24 сентября 2023 г. в 22:00

Батьки дівчини, яка померла після пластичної операції у Кривому Розі, отримали висновок судмедекспертизи. Що виявили дослідження, повідомляє сайт nashemisto з посиланням на «СВОЇ. Кривий Ріг».

Аліну прооперували 13 червня в клінічній лікарні №2 міста Кривий Ріг, відомій серед місцевих як «тисячка». А вже ввечері 22 червня дівчина померла. За попереднім висновком, причиною смерті могло стати отруєння медичними препаратами. Утім, результати аналізів, кажуть про інше.

«Ми отримали висновок судмедексперта, в якому йшлося про сепсис, а не міфічний діагноз, встановлений лікарями – токсичне отруєння», -розповів Євген, батько Аліни.

За словами сестри Аліни, перед мамопластикою дівчина здала всі аналізи та була здорова, протипоказань до проведення операції не було.

«З’явилися міфи, що моя сестра вживала наркотики, але все це не так. Люди, які її знають, які з нею працювали, навчались, проводили певний час, розуміють, що це неправда. Мені дуже неприємно, що взагалі є така інформація. Її розповсюджують люди, жодним чином не пов’язані з моєю сестрою. Особисто її не знали. Потім пішла інформація, що в неї були гепатити В і С. Це також неправда, вона здавала аналізи в приватній клініці. В них було зазначено, що вона була повністю здоровою, тому стало можливе проведення цієї операції», – повідомила Дар’я.

На даний момент лікар, який проводив цю операцію, перебуває у відпустці.

«Він працює, як і працював в штаті нашої лікарні. На сьогодні перебуває у відпустці. Ми отримали історію хвороби і будемо проводити службове розслідування», – сказала головна лікарка міської клінічної лікарні №2, Олена Климович.

За її словами, з того моменту даний лікар не провів жодної операції, які стосувалися б шкіри. У той же час, він виконував звичайні хірургічні втручання.

EXMO affiliate program