Снігова пастка на дорогах Одещини: як курсують автобуси та рятуються "заблоковані" (відео)

21 апреля 2017 г. в 17:51

Через затори кожен четвертий автобус не зміг повернутися в обласний центр.

Протягом минулої доби на Одещині зі снігової пастки рятувальники визволили понад 300 людей, з яких 55 – діти. Про це повідомляє "5 канал".

Як стало відомо, переважна більшість людей застрягли в машинах на трасах області. І досі на трасі Одеса-Київ поблизу села Любашівка обмежений рух для вантажівок. Через негоду пасажирські перевезення здійснюються із затримками.

Більшість рейсових автобусів до центрального автовокзалу Одеси прибувають із запізненням. Траси обласного значення відкрили о 7:00 ранку. Утім, прогнози синоптиків невтішні. Тому пасажири, поки знов не вхурделило, поспішають виїхати.

Транспорту на місцевому автовокзалі бракує. Через затори кожен четвертий автобус не зміг повернутися в обласний центр, а зо 20 рейсів довелося скасувати.

"Зриви, затримки через те, що до нас не прибули автобуси. У нас близько 20 рейсів будуть скасовані через те, що погода така, і автобуси не змогли виїхати зі своїх міст", - повідомила начальник Одеського центрального автовокзалу Ірина Жикова.

Понад 100 машин рятувальники визволили зі сніговой пастки на трасах області. Роботу рятувальників ускладнювали повалені дерева та слизька дорога. Як працівники ДСНС долали наслідки негоди – дивіться у сюжеті:

EXMO affiliate program