Спецоперація КОРДу та поліції: на Харківщині знешкодили небезпечну злочинну банду (Видео)

20 июня 2017 г. в 11:51

За даними поліції, зловмисники причетні до скоєння особливо тяжких злочинів – озброєних розбійних нападів на території кількох областей України.

Харківські поліцейські знешкодили небезпечну банду. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Як стало відомо, банду утворили шестеро осіб від 22 до 47 років – усі раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності. Керував ними донецький кримінальний авторитет, який відсидів за вбивство двох міліціонерів. Звільнившись з в'язниці, він почав створювати нову злочинну групу, яка займалась розбоями.

За даними поліції, зловмисники причетні до скоєння особливо тяжких злочинів – озброєних розбійних нападів не тільки в Харківській області, а в інших регіонах України.

"Спецоперація щодо затримання зухвалих злодіїв була здійснена сьогодні вранці (19 червня) силами працівників Управління карного розшуку, Холодногорського відділу поліції та спецпризначенців харківського "КОРДУ" під процесуальним керівництвом обласної прокуратури", - зазначається у повідомленні.

Також у поліції повідомили, що розробка цієї групи тривала майже півроку.

"Вперше у поле зору оперативників УКР зловмисники потрапили на початку цього року. У Різдво троє із членів банди у масках зі зброєю вдерлися до помешкання одного із харків’ян, де він мешкав із родиною. На очах маленької 10-річної доньки злодії катували її батьків, принижували саму дитину, заволоділи усім цінним майном та зникли", - розповіли правоохоронці.

Як стало відомо, після затримання злочинців було проведено обшуки і виявлено два пістолети, один із яких – із глушником, ювелірні прикраси із золота, гроші та інші цінності.

5.ua

EXMO affiliate program