Спілкуватись по Skype можна буде з екранів телевізорів

20 мая 2011 г. в 16:49

Сервіс голосового зв'язку Skype може бути доступний з екранів телевізорів за допомогою ігрових консолей.

 

Якщо дзвінки раніше здійснювалися за допомогою комп'ютера або мобільного телефону, то зараз розробники ведуть розмову про те, щоб зробити реальною нову функцію програми - здійснення дзвінків за допомогою телевізора.

Про це розповів генеральний директор компанії "Майкрософт Україна" Дмитро Шимків. Він додав, що вважає грамотною покупкою придбання Skype корпорацією Microsoft.

"Microsoft завжди купувала компанії з метою інтеграції їх у свої продукти, створення спільних сервісів. Зазвичай вся команда інтегрується в робочий процес, і ми нікого не звільняємо при поглинанні", - розповів Шимків.

На його думку, процес інтеграції займе від півроку до року, а Skype продовжить розвиватися.

Нагадаємо, раніше висловалась думка, що Microsoft буде створювати спільні сервіси для ігрового контролера xBox і нещодавно придбаного Skype.

Microsoft, швидше за все, спробує вивести спілкування в Skype на новий рівень інтерактивності, зазначив гендиректор компанії "Телесенс" Едуард Рубін.

"Наприклад, запропонує користувачеві Skype зіграти в Kinect-волейбол зі своїм співрозмовником або введе інші сервіси із застосуванням контролера. Одним словом, можливості - безмежні", - додав Рубін.

Компанія Білла Гейтса 10 травня 2011 заявила про завершення операції з придбання Skype за 8,5 млрд. доларів.

 

Источник: comments.ua

 

Спілкуватись по Skype можна буде з екранів телевізорів

EXMO affiliate program