Співробітники АЗС переплутали бензин з дизпаливом і зламали 35 машин

4 октября 2011 г. в 11:38

На заправці в Інкермані під Севастополем працівники переплутали цистерни з бензином і дизпаливом, в результаті чого поламані 35 машин. Наразі 20 осіб вже написали заяву в міліцію.

20.jpg

 

За словами одної з потерпілих, Олени Гур'євої, вона їхала в Інкерман, заїхала на заправку "Окко", заправилася, і приблизно через кілометр машина встала.


"Коли їхала, бачила, що вздовж узбіччя вже стояло кілька десятків машин. Незабаром стали вибиратися на евакуаторах. З'ясувалося, що власники усіх поламаних машин заправилися на "Окко" в Інкермані. Коли на заправці понюхали пістолет - виявилося, що працівники переплутали дизпаливо з бензином", - розповіла Гур'єва.


Вона уточнила, що тепер ремонт її Subaru може обійтися приблизно в 3 000 доларів.


Серед постраждалих були власники нових автомобілів. За словами Гур'євої, 20 осіб написали колективну заяву в міліцію. На місце прибув керівник Балаклавського райвідділу, а також експерти.


"Працівники заправки навіть після нашого прибуття не хотіли припиняти продаж бензину. Нам довелося малювати саморобний плакат. Директор приїхав тільки через 4 години. Він заявив, що фірма компенсує збиток, але тільки якщо буде доведено, що причиною поломки стала помилка співробітників. Але впевненості у постраждалих в отриманні компенсації немає", - резюмувала Гур'єва.


При цьому, як розповів "Сегодня " прес-секретар компанії "Окко" Олесь Пограничний, зараз співробітники мережі автозаправок працюють над тим, щоб компенсувати збитки всім потерпілим.


"Дійсно, через недоробки співробітників АЗС в Інкермані в резервуар з бензином було залито дизпаливо, і перш ніж цю помилку зуміли виявити, вже заправилися близько 30 машин. На жаль, людського фактора не можна уникнути ніде - ні на АЗС, ні на інших підприємствах. Але ми готові усе компенсувати і просимо постраждалих телефонувати в нашу компанію по номером 0 800 501 101 ", - зазначив Пограничний.

 

Співробітники АЗС переплутали бензин з дизпаливом і зламали 35 машин

EXMO affiliate program