Спроба народити вдома обернулася смертю немовля і втратою свідомості матері

2 ноября 2011 г. в 12:50

У Броварах міліція спіймала гінеколога, після послуг якої новонароджений помер, та й породілля ледь не вирушила на той світ.

3.jpg

 

Через послуги акушекрки з Інтернета, яка допомагала народити на дому, загинула дитина, а молода мати втратила свідомість.

Трагедія сталася у Броварах Київської області.

"Подружня пара, мабуть, наслідуючи моду народжувати вдома, знайшла гінеколога за рекомендацією своїх знайомих. 40-річна гінеколог рекламувала свої послуги і в Інтернеті. Вона отримала передоплату 1000 доларів. Прийнявши пологи, вона дала породіллі чотири ін'єкції невідомої речовини. Через 10 хвилин після пологів дитина перестала дихати, а гінеколог швидко зібрала речі, забрала порожні ампули і зникла", - повідомив начальник прес-служби київської облміліції Микола Жукович

Чоловік породіллі, зайшовши до кімнати, побачив на підлозі 32-річну дружину без свідомості і мертвого первістка. Чоловік викликав швидку та міліцію.

"Акушерку знайшли і допитали. Вона надавала подібні послуги років 3-4, не раз притягувалася до відповідальності за незаконну лікарську діяльність. Порушено кримінальну справу, відпрацьовується і версія шахрайства", - додав Жукович.

Наразі міліція перевіряє здоров'я всіх дітей, в пологах яких брала участь "медик". Офіційна медицина не вітає пологи на дому через великий ризик ускладнень.

Источник: Сегодня

 

Спроба народити вдома обернулася смертю немовля і втратою свідомості матері

EXMO affiliate program