Спроба самогубства українського депутата: стали відомі прізвище і нові подробиці

9 марта 2018 г. в 02:31

Депутатом Житомирської обласної ради, який в середу, 7 березня, здійснив спробу самогубства, виявився "укроповець" Сергій Грищенко.

Відзначається, що він працює на посаді секретаря постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту і зв'язку Житомирської обласної ради.

"Він - приватний підприємець, 14.03.1976 р.н. Живе в Коростені", - сказано в повідомленні.

За словами начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області В'ячеслава Печененка, Грищенко намагався накласти на себе руки з зареєстрованого карабіна "Сайгак".

"О 04:00 ночі він подзвонив матері, повідомив, щоб вона його пробачила за все, попрощався і відключив телефон. Вона відправила до нього свого другого сина, який вже побачив його з пораненням. Він був доставлений в лікарню, йому вже зробили операцію, він у свідомості", - сказав Печененко.

У той же час колега Грищенка по фракції "УКРОП" Віталій Науменко спростовує слова керівника поліції.

"Прийшов до тями Грищенко і нашим співробітникам сказав, що він це не навмисне, випадковий постріл. Слідство ще не завершено, навіщо ви говорите про самогубство", - сказав він.

Апостроф

EXMO affiliate program