Стала відома попередня причина смерті співробітника УДО в Києві

6 января 2019 г. в 00:29

Попередня причина смерті співробітника Служби державної охорони після бійки в центрі Києва – це крововилив у мозок і внутрішня черепно-мозкова травма. Про це в п'ятницю після засідання суду заявив прокурор Київської міської прокуратури №6 Ярослав Мрачко

"Судово-медичної експертизи ще немає. Попередня причина смерті – крововилив у мозок і внутрішня черепно-мозкова травма", – сказав Мрачко.

Він зазначив, що підозрюваний скоїв особливо тяжкий злочин, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

"При кваліфікації таких дій є прямий і непрямий умисел. Я вважаю, що дана особа передбачала можливі наслідки, і зробила саме такі дії", – додав прокурор.

Нагадаємо, увечері 2 січня біля пішохідного переходу на Печерську в ЖК "Французький Квартал" стався конфлікт між чоловіком, який вигулював собак, і автомобілістом з двома друзями. В ході конфлікту чоловік, що вигулював собак, вдарив кулаком у щелепу автомобіліста, той відразу впав. Спроби друзів привести автомобіліста до тями не увінчалися успіхом.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program