Стало відомо, хто саме з «віце-прем’єрів ДНР» стріляв у «главу адміністрації» Захарченка

25 мая 2016 г. в 00:00

У так званого «главу адміністарції» Олександра Захарченка Максима Лещенка двічі стріляв його заступник і «віце-прем’єр ДНР» Дмитро Трапезников.

Про такі стосунки у «владі ДНР» вже не криючись говорять сепаратисти.

Про те, що так званий «глава адміністрації» Олександра Захарченка Максим Лещенко потрапив у лікарню з вогнепальним пораненням, сепаратисти повідомили 13 травня. За їх версією, в Лещенка під час «дружньої» пиятики стріляв особистий охоронець Захарченка з позивним «Беркут».

Однак колишній «секретар Радбезу ДНР» Олександр Ходаковський заявив, що, за його даними, Лещенка підстралив «віце-прем’єр ДНР».

Мовляв, між «посадовцями» давній конфлікт, який «віце-прем’єр» вирішив розв’язати подвійним пострілом у ногу «глави адміністрації». Ходаковський також стверджує, що після поранення Лещенка кинули «на підвал», де він без медичної допомоги мало не помер. Прізвища «віце-прем’єра» Ходаковський тоді не назвав.

Тепер же сепаратисти відкрито в мережі пишуть, що стріляв у «главу адміністрації» Захарченка «віце-прем’єр» Дмитро Трапезніков, який після того вже встиг добраче посваритись із «міністром ДНР» Тімофєєвим.

Те, що в Лещенка стріляв саме Трапезніков, підтвердив і сам Ходаковський, розповівши подробиці, як з’ясовували стосунки п’янючі представники » найвищої влади ДНР».

7days-ua.com

EXMO affiliate program