Стало відомо, навіщо Путін визнав паспорти "ЛДНР"

18 февраля 2017 г. в 23:40

Журналіст Роман Цимбалюк вважає, що після визнання паспортів "ЛДНР", наступним кроком Путіна буде введення військ.

"На наших очах відбувається юридичне оформлення окупації", - написав Цимбалюк, передає "Обозреватель".

Він зазначив, що те ж саме було в Криму. Росія таким чином намагається довести своє право на захоплені військами землі. Ситуація на Донбасі, за його словами, стає схожою на ту, що була в Абхазії і Південній Осетії.

Згадав журналіст і про слова американського президента Дональда Трампа, який називав свого попередника Барака Обаму слабкою. Цимбалюк упевнений, що західним партнерам слід зрозуміти, що в Кремлі з їх думкою ніхто не рахується.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін підписав указ, згідно з яким на офіційному рівні визнаються паспорта "ЛНР" і "ДНР". Крім паспортів тепер в Росії будуть визнаватися на офіційному рівні документи, що посвідчують особу, документи про освіту та (або) про кваліфікацію, свідоцтва про народження, укладення (розірвання) шлюбу, зміну імені, про смерть, свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, реєстраційні знаки транспортних засобів.

При цьому в документі зазначено, що так звані паспорти "ДНР" та "ЛНР" росіянами визнаються тимчасово, поки не налагодиться ситуація на Донбасі.

Порошенко зазначив, що даним указом Путін підтвердив, що Росія окупувала Донбас.

znaj.ua

“Готуйтеся до війни”: дипломат допустив вторгнення в Україну з території Білорусі

EXMO affiliate program