Старий дід заколов викруткою сусідку, бо вона отруїла корову

28 октября 2011 г. в 11:20

Через постійні конфлікти з сусідкою, роздратований дід викруткою заколов бабку і кинув її на городі спливати кров’ю.

19.jpg

 

У місті Шпола, що на Черкащині, 71-річний дід заколов викруткою свої пристаркувату сусідку, бо вона колись отруїла його корову.


Труп пенсіонерки виявили її діти, які приїхали перевірити, чому матір не відповідає на телефонні дзвінки.


Коли вони приїхали, на подвір'ї було тихо, а в будинку – порожньо. Дружина пішла шукати свекруху на городі, де й знайшла понівечений труп.


Побачена картина вразила чоловіка: біля паркану лежала його мати. Жінка була мертва. Побачене не викликало сумніву в тому, що смерть бабусі була насильницькою.


На місце злочину відразу прибула слідчо-оперативна група. Працівники міліції відпрацьовували всі можливі версії скоєння злочину, коли приголомшене горем подружжя розповіло, що їх родина тривалий час конфліктує з сусідом.


Правоохоронці відразу відвідали сусідське подвір'я, але двері будинку були замкнені. Виходячи з двору вони побачили ледве помітний димок від згарища в кутку присадибної ділянки.


Оперативники перевірили це місце і не помилилися – серед попелища було знайдено фрагменти взуття та одягу, ніби хтось знищував речові докази.


Міліціонери розпочали пошуки власника будинку і затримали його в центрі села. Доставлений до райвідділу, затриманий, чоловік відразу зізнався в скоєнні жахливого злочину.


Причину постійного конфлікту між сусідами вже ніхто достеменно назвати не міг. Затриманий повідомив, що колись нібито сусідка отруїла його корову.


Непримиренність характерів весь час "підігрівала" безглуздий конфлікт, а сварки вже увійшли у звичку. Та цього разу чоловік пішов з'ясовувати стосунки з сусідкою, тримаючи викрутку в кишені.


Словесна перепалка переросла в бійку, і 72-річний чоловік заколов жінку. Зловмисник надумав уникнути покарання і, повернувшись додому, знищив докази: спалив свій одяг а викрутку викинув в криницю.


За цим факту працівники Шполянського РВ УМВС порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.115 "Умисне вбивство " КК України, що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

 

Источник: ТСН

 

Старий дід заколов викруткою сусідку, бо вона отруїла корову

EXMO affiliate program