Стогний разбил лицо Луценко

13 ноября 2010 г. в 11:48

Учора після програми "Шустер LIVE” радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній побився з екс-міністром Юрієм Луценком.

 

За словами глядачів в першій частині програми обговорювалося питання щодо розподілу житла в МВС.

 

"Після закінчення програми (спілкувались. - Ред.) радник міністра Стогній з паном Гуцалюком (він у 2006 році був першим на квартирному обліку, але в 2008 став 66 у цій черзі). Це сталося тому, що пан Луценко змінив наказ щодо видачі житла. Раніше комісії, які виділяли житло, погоджували це з профспілками. Однак цей наказ змінили і керівництво МВС мало можливість індивідуально видавати житло на свій розсуд. Отже, після закінчення програми пан Стогній з Гуцалюком виходили зі студії Савіка Шустера і в момент, коли йшла розмова про те, як можна відновити ці черги, колишній міністр Луценко сказав, що квартиру можна отримати якщо, скажімо так, здійснити "оральний контакт з міністром внутрішніх справ”.

 

Крім того,стало відомо,  що після таких слів К.Стогній ударив Ю.Луценка в обличчя, почалася бійка. Однак на пропозицію викликати міліцію, аби зафіксувати цей факт, екс-міністр не погодився.

 

Очевидцы рассказали, что:  "пан Луценко ретировался c шикарным  фингалом под левым глазом".

 

Стогний набил лицо Луценко

EXMO affiliate program