Свині-утікачки повернулись до господаря, пропливши в морі 1,5 км

27 июля 2011 г. в 09:47

Свиней відвезли на острів, звідки вони втекли додому на материк, подолавши шлях через море.

26.jpg

 

Курйозний інцидент стався в Шотландії минулого тижня. Свині, перевезені на маленький острів Лонга на північному заході від узбережжя країни, повернулися на материк своїм ходом. Причому для цього їм довелося проплисти в морі близько 1,5 км.

Джеймс Кэмерон, господар свиней по кличці Мері і Траффл, відвіз їх на острів ранком 21 липня. Вже наступного дня фермерові подзвонив його знайомий Джей Госс, який побачив в морі двох свиней, що пливуть у напрямку до шотландського узбережжя. Чоловік скористався випадком і зняв хоробрих тварин.

Поява двох відважних плавців на березі викликала справжній ажіотаж серед місцевих жителів.

Передбачається, що Мері і Траффл в цілому пропливли близько півтора кілометрів. "Це було неймовірно, - згадує Госс. - Коли свині вийшли з води на берег, вони тремтіли і виглядали переляканими".

Після цього чоловік подзвонив Кемерону, заявивши, що його свині повернулися додому. Фермер спочатку не повірив, вирішивши, що його просто розігрують.

За його словами, в Шотландії на материку у нього було велике господарство і багато тварин, серед яких шість свиней.

"Раніше я відвозив овець на острів Лонга, і вони сприймали це абсолютно спокійно. На острові багато корму і чистої води", - не розуміє господар відданих кабанів.

Проте, як виявилося, свиням умови життя на острові не сподобалися.

"Я знову не відправлятиму Мері і Траффла на Лонгу. Вони недвозначно дали мені зрозуміти, що не в захваті від такого життя, і тому я вирішив залишити їх на материку", - розповів Кемерон.

 

Источник: tsn.ua

 

Свині-утікачки повернулись до господаря, пропливши в морі 1,5 км

EXMO affiliate program