Татусь-садист закатував розпусну доньку, вирядившись лицарем

23 октября 2011 г. в 13:58

Батько, який захоплюється рольовими іграми, у виховних цілях закатував власну доньку, влаштувавши їй "гру" у стилі епохи "Відродження".

 

34.jpg

 

Поліція США заарештувала жителя штату Вашингтон, якого звинувачують у витончених катуваннях власної дочки.


Фанат рольових ігор змусив розпусну дочку взяти участь з ним у двогодинному поєдинку.


При цьому родичі одягнули обладунки і взяли в руки зброю воїнів епохи Відродження. За підсумками "турніру" на тілі дівчини зафіксували страшні ушкодження.


У насильстві над дочкою підозрюється 38-річний житель міста Йелм Фремон Сий. Йому інкримінують збройний напад на 16-річну дочку, яка загуляла на вечірці.


Причому в якості зброї зловмисник використовував атрибути середньовічних воїнів, заявив лейтенант поліції Грег Елвін з департаменту шерифа округу Терстон.


За даними розпочатого розслідування, Фремон Сий змусив дочку, яка провинилися, надіти на себе обладунок і взяти в руки дерев'яний меч.


Одягнувшись в аналогічну "уніформу", любитель історичних постановок влаштував тривалий спаринг з дівчиною.


"Вони билися близько двох годин (з двох до чотирьох годин ночі неділі). Вона - 100-фунтова (45-кілограмова) дівчинка, і він - 300-фунтовий мужик", - додав Грег Елвін.


Закінчився поєдинок лише після того, як потерпіла впала на землю повністю виснажена.


Коли дівчина отямилася, на її тіло було страшно дивитися - воно все вкрилося синцями й саднами.


Постраждала відправила другу sms-повідомлення, в якому поскаржилася на жорстокість батька. Пильний знайомий негайно повідомив про це в поліцію.


Мотивом жорстокої розправи стало те, що дівчина відправилася в суботу на молодіжну вечірку, не запитавши дозволу у батьків.


Веселощі закінчилося у відділку поліції, звідки недолугу доньку і забрав Фремон Сий,  пише The Daily Mail .


Вдома батько вирішив влаштувати доньці доброго прочухана. Насамперед він попросив домочадців принести йому різки, якими відшмагав дівчину по ногах і сідницях. Після прочуханки прийшов час "історичної реконструкції", влаштованої у виховних цілях.


Коли поліція приїхала заарештовувати Фремона Сия, він повідомив їм, що лише розігрував бойову сцену в стилі епохи Відродження.


Батько також додав, що його дочці вже виповнилося 16 років і вона достатньо доросла, щоб вирішувати сімейні конфлікти подібним курйозним чином, в стилі середньовічних поєдинків.


42-річна дружина Фремона - Джулі Сий - теж була заарештована як співучасниця злочину.


У поліції вважають, що жінка схвалює садистські вчинки чоловіка-реконструктора. Вона навіть не приховувала посмішки на своєму обличчі, коли поліцейські почали розпитувати її про інцидент.

 

Татусь-садист закатував розпусну доньку, вирядившись лицарем

EXMO affiliate program