Телеканал “Рада” заборонив вживати словосполучення “Верховна Рада”

10 февраля 2014 г. в 20:23

Телевізійний канал “Рада” заборонив усім українським ЗМІ використовувати в своїй роботі слова “Верховна Рада”, “Парламент”, “народний депутат” а також ім’я спікера – “Володимир Рибак”. Про це йдеться у зверненні до до представників вітчизняних ЗМІ, повідомили у прес-службі “Ради”.

 

224.jpg“Відповідно до обмежень Дирекції телерадіопрограм Управління справами Апарату Верховної Ради України та з метою недопущення порушень під час показу засідань Верховної Ради VII сезону телеканал “Рада”, як офіційний мовник Парламенту на території України, закликає не здійснювати несанкціонованих трансляцій засідань будь-якими третіми особами“, – йдеться у повідомленні.

Також “Рада” зазначає, що телекомпанія та інші уповноважені на це організації “здійснюватимуть моніторинг ефірів телевізійних каналів щодо дотримання виключних прав телеканалу “Рада” на трансляцію засідань Верховної ради та інтерв’ю Володимира Рибака“.

Нагадаємо, раніше Перший Національний телеканал заборонив українським ЗМІ використовувати в своїй роботі слова “Олімпіада”, “Олімпійські ігри” та гасло міжнародних змагань – “Швидше, вище, сильніше”.

По материалам: Сайт фейкових новин uareview

EXMO affiliate program