Тернопільська дівчина зустріла в парку збоченця і дала команду “фас” підбулю

26 октября 2013 г. в 14:27

Тернополянка, яка вигулювала в парку собаку, зустріла чоловіка, який сам себе демонстративно задовільняв. Дівчина дала свому собаці команду “фас”, правда, тримала його в цей час на повідку.


- Ввечері я вийшла гуляти з своєю собачкою в парк біля Співочого поля. Собачка бігала, а я спокійно йшла по доріжці і звернула увагу на те, що напроти на лавочці сидить чоловік років 28 – 30 в чорній шкіряній куртці, в чорних штанах, ріст 1,80, худорлявий, волосся темного кольору. Побачивши те, що я підходжу ближче, він піднявся і перейшов на іншу сторону, в сторону берізок. Людей не було, тому я зразу запідозрила щось неладне в його поведінці. Спочатку я подумала, що він справляє свої потреби, але, підійшовши ближче, побачила, як цей чоловік за десять метрів від мене стояв біля дерева і “дрочив”, – розповідає Надя Надінська.


Дівчина перелякалась і покликала свою собаку.


- Коли мій чотирьох лапий друг прибіг, чоловік не очікував, що в мене не пікінес, і не пудель, а пітбуль… В цьому шоці, взявши собаку на повідок, дала команду “фас”.  Мій собака зразу кинувся на чоловіка, той почав метушитися і не знав куди йому тікати, я почала кричати, щоб він йшов геть, а то я зараз спущу собаку. Так що ви думаєте? Він запхав в штани свого « дружка» тай ще сказав мені: «Дівчино ви що ненормальні?».


Дівчина погрожувала викликати міліцію і таки спустила собаку, тоді збоченець втік. Надя Надінська застерігає дівчат від подібного і радить бути з такими людьми обережними.


По материалам: ДОБА

EXMO affiliate program