Терорист Гіві відчув небезпеку після вбивства Мотороли і втікає з Донбасу?

27 октября 2016 г. в 01:22

Головне питання – чи не загрожує їм небезпека після ліквідації глави незаконного військового формування "Спарта"?

Експерти все більше схиляються до думки, що Моторолу (Арсенія Павлова) вбили в результаті міжусобиць у "ДНР". Його смерть стала чорною міткою для всіх, хто з ним щільно контактував. Одним з перших в "розстрільному списку" стоїть ім'я Гіві (Михайло Товстих) - ватажка незаконного військового формування "Сомалі".

За даними екс-начальника служби безпеки президента невизнаної Придністровської Молдавської Республіки, підтримує сепаратистів на Донбасі, Валерій Грат запевняє, що Гіві спішно вивіз дівчину в Придністров'є і продає квартири.

- Мої хлопці з ПМР повідомили дивну для мене новина - командир "Сомалі" Міша Товстих (Гіві) вивіз свою дівчину в Придністров'ї, а сам спішно продає свої 4 квартири та гаражі в Донецьку і Макіївці. До цієї новини я не вірив в якісь конфлікти з Олександром Володимировичем Захарченко і вважав їх фейком. Впевнений, що ніяких конфліктів немає", - написав він у Facebook.

Грат вважає, що Гіві кинув бойовиків з його батальйону і закликав так зване "міністерство безпеки ДНР" його затримати.

- Не чекав я такого повороту, прошу МДБ вжити заходів щодо затримання дезертира. Він подає поганий і негідний приклад іншим бійцям, - додав він.

Останні півроку Гіві ходить по краю прірви - впевнений координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук. За його словами, бойовик взяв на себе роль царя і бога, поставивши під сумнів авторитет глави самопроголошеної "ДНР" Олександра Захарченко.

Він повідомив, що Гіві був одним з небагатьох представників, які досить давно беруть участь у діяльності "ДНР". "І його там мало не звели в ранг героя. Але некерованість з боку Захарченко відразу ставила питання про те, що це бандформування навряд чи вписується в ту систему, яку Захарченко вибудовує на Донбасі".

tenews.org

«Гиви» прокомментировал слухи о своем бегстве из Донбасса

EXMO affiliate program