Терористи обіцяли розстрілювати і забирати на фронт усіх, хто буде святкувати Новий рік

31 декабря 2014 г. в 08:35

Козаки-терористи обіцяли розстрілювати і забирати на фронт усіх, хто буде святкувати Новий рік.


Замість новорічного привітання жителі Красного Луча отримали новорічне попередження. Генерал козаків-терористів С. Косогор, який контролює Красний Луч Луганської області, звернувся до місцевих жителів напередодні Нового року в ефірі ТРК “Луч”.

“Всі чекають, напевно, новорічних привітань, але буде не привітання, а новорічне попередження. Війну ніхто не відміняв, і перемир’я – ні. Всі хочуть по-старому новорічні свята. Нас так виховали, але є і друга сторона – великий піст, є люди, які постують і вірують”, – сказав Косогор.

За його словами, новорічні свята ніхто не скасує, але власники нічних кафе повинні бути попереджені про відповідальність. “Ви тільки хочете веселитися і танцювати, бо свято прийшло – такого не буде. У нас пенсіонери пухнуть з голоду. Попереджаю: будемо судити за законами воєнного часу. Всі веселуни, які будуть спіймані новорічною ніччю за злочин, підуть під розстріл. Ті, які хочуть більше веселитися, хто заважатиме військовій прокуратурі та інше – будуть взяті на фронт. Ви гляньте, що діється! А ви знову хочете веселитися, знову з цими ялинками … Ви їх садили?”, – заявив терорист.

Він порадив відзначити свято скромно у домашньому колі, особливо не витрачаючись.

“Що витратите – відшкодовувати не буду, у мене немає. У мене родичі солдатів досі від Луганська, від Плотницького, не можуть вибити фронтові”, – заявив генерал терористів.

 

По материалам: informator

EXMO affiliate program