Терористи обстріляли з мінометів селище поблизу Єнакієвого

22 сентября 2014 г. в 12:49

Терористи в районі Єнакієвого провели ще одну спробу дискредитувати сили АТО. В ніч на понеділок вони здійснили мінометний обстріл селища Малоорлівка, намагаючись імітувати порушення перемир'я з боку українських силовиків.

 

Про це Укрінформу розповів український офіцер - очевидець події.


«Наша розвідка зареєструвала обстріл селища Малоорлівка з боку сепаратистів. Обстріл із використанням 120-мм мінометів відбувся в ніч на 22 вересня між 4-ю та 5-ю ранку. В результаті був повністю зруйнований дім місцевого вчителя, ще декілька приміщень зазнали серйозних ушкоджень», - зазначив очевидець.


Він додав, що місце, звідки вівся обстріл, зафіксоване та задокументоване. «Це був обстріл, жодним чином не спровокований з боку сил АТО. У селищі Малоорлівка взагалі немає українських військовослужбовців», - підкреслив український офіцер.


За словами очевидця, терористи систематично порушують оголошений режим припинення вогню, особливо інтенсивним обстрілам піддаються сили АТО в районі поблизу Донецька. Українські війська, виконуючи наказ, намагаються не відповідати на провокації.

EXMO affiliate program