Тимошенко просто «роздере» Вакарчука на дебатах – Шабунін (відео)

5 марта 2018 г. в 22:49

Насправді вибирати між кандидатами у президенти дуже легко. Потрібно просто не слухати те, що обіцяють політики, а поглянути, що реально було зроблено людиною.

Таку думку в ефірі політичного проекту «Прямим текстом» (щочетверга о 21:30 на телеканалі ZIK) висловив голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

Згідно з останніми соціологічними опитуваннями, серед альтернативних кандидатів у президенти найбільші рейтинги у Анатолія Гриценка – 9,7%. У Андрія Садового – 6,4%, а у Олега Тягнибока – 3,9%.

У цьому досліджені відсутнє прізвище Святослава Вакарчука, оскільки поки що не було його офіційної заяви про участь у майбутніх виборах.

«Мені було б простіше обирати з прецедентами, з дебатами. Я переконаний, що коли послухати усіх кандидатів на посаду президента – і основних претендентів, і альтернативних кандидатів, – у кожного з них будуть ідеальні меседжі. У них будуть настільки розкішні програми, круті плани та ідеальні бачення, що я й сам розгублюся», – переконує Віталій Шабунін.

Він зазначив, що, наприклад, Вадим Рабінович так гарно вміє говорити, що коли відключити історичну пам'ять, він виглядає ледь не ідеальним кандидатом.

«Рабінович відверто «порве» Вакарчука на дебатах. А Юлія Володимирівна його просто «роздере». Друзі, не важливо, що говорять політики, Це взагалі не має жодного значення. Їх можна оцінювати виключно за їхніми діями», – наголосив голова Центру протидії корупції.

Окрім цього він заявив, що підтримає будь-кого, хто стане єдиним серед альтернативних кандидатів у президенти.

«Якщо додати до цих трьох (Гриценка, Садового і Тягнибока – ред.) Вакарчука, і він стане єдиним, я його підтримаю. Насправді вибирати дуже легко. Потрібно просто не слухати те, що вам обіцяють, а подивитись на те, що було зроблено людиною», – вважає антикорупціонер.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program