Трагедія на Дніпропетровщині. Після бійки з сином батько облив себе бензином та вчинив самоспалення

3 августа 2011 г. в 15:03

Притягнути до відповідальності хлопця як ініціатора злочину та покарати правоохоронцям забороняє закон. Адже молодик навіть не усвідомлює, що накоїв – він психічнохворий.

31.jpg
Про інцидент повідомила дружина загиблого. З її слів, після сварки з сином чоловік замкнувся у сараї, після чого звідти повалило полум’я. Коли вогонь загасили, допомога господарю вже не знадобилась.

Однак версію смерті від вогню експерти поставили під сумнів. Оглянувши труп, фахівці виявили травми, нетипові для пожежі. У загиблого було проламано голову та потрощено ребра.

За словами жінки, інциденту передувала бійка між батьком і сином. П’яний дорослий накинувся на дружину з кулаками, а хлопець із металевим прутом у руках кинувся її боронити.

Після цього чоловік замкнувся у сараї і вчинив суїцид. Правоохоронці затримали сина, проте швидко зрозуміли, що той навіть не розуміє, що накоїв. Хлопець глухонімий із дитинства та найголовніше є психічнохворим.

Неадекватність молодика, скоріш за все, врятує його від тюрми, проте не від відповідальності. Щоб чоловік не накоїв лиха іншим, покарання він відбуватиме у закритому лікарняному закладі.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Трагедія на Дніпропетровщині. Після бійки з сином батько облив себе бензином та вчинив самоспалення

EXMO affiliate program