Трагедія на випускному вечорі - 20-річного хлопця вбив чоловік однієї з викладачок

13 июня 2011 г. в 18:40

Трагедія на випускному вечорі у Херсонській області. 20-річного хлопця, який прийшов привітати сестру, вбив чоловік однієї з викладачок.

Парубок буцімто йому зізнався, що ще зі школи був у вчительки коханцем.

Родичі вважали, що хлопець затримався із друзями і чекали на нього два дні. Однак той не подав про себе жодної звістки. Свідки, які були на випускному пригадали, що парубок поїхав у гості до своєї колишньої вчительки.

Олександр Овсяк, заступник начальника Верхньорогачицького РВ міліції:
Проведеною перевіркою було встановлено, що даний громадянин разом із своїм знайомим на його автомобілі приїхали в гості до помешкання одного подружжя.

На стінах та підлозі квартири викладачки слідчі виявили свіжу кров. Її сліди також знайшли на еротичній білизні господарки. Експертиза довела, що кров не належала ані господарю, ані його дружині. Під тиском доказів подружжя зізналось у вбивстві хлопця.

Олександр Овсяк, заступник начальника Верхньорогачицького РВ міліції:
В них виник конфлікт на ґрунті яких співмешканець потерпілої наніс множинні колото-різані рани, в результаті яких останній загинув.

Як з’ясувалось , в одруженої вчительки та неповнолітнього хлопця у школі був роман. Під час випускного вечора у сестри 20-річного молодого чоловіка знову охопили почуття і він помчався до колишньої коханки. Хлопець зізнався у всьому її чоловіку та обізвав його рогоносцем. За це той ударив його ножем.

Зізнався у злочині:
Після удару я зрозумів, що я попав не в дверний косяк, ні в стінку, ні в які такі перешкоди. Я зрозумів, що ніж проник в нього.

Дружина допомогла чоловіку заховати труп у килим та винести тіло у лісосмугу. Наступного дня рогоносець планував його розчленувати, однак плани зруйнували міліціонери. Чоловіку світить до 15-ти років тюрми, викладачку судитимуть як пособницю в злочині. Отака вона шкільна любов, як каже народна мудрість, не кохання, а зітхання.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Трагедія на випускному вечорі - 20-річного хлопця вбив чоловік однієї з викладачок

EXMO affiliate program